Lifesize

Komplett tárgyalótermi megoldások

Szervezzen virtuális tárgyalásokat, csatlakozzon, inspriálódjon és növelje hatékonyságát a Lifesize cloud videokonferencia eszközökkel!

Lifesize Dash

Megfizethető, szoftver alapú kollaborációs eszköz mini tárgyalótermekre szabva.

A Lifesize Dash segít kihasználatlan mini szobáját modern, költséghatékony videokonferencia központtá alakítani.  A Lifesize Dash különlegessége abban rejlik, hogy már meglévő eszközeit használhatja fel videokonferencia szoba kialakítására.

Amire szüksége lesz, az egy, a gyártó által támogatott Chromebox, mikrofon, kamera, tablet, illetve egy monitor, és máris indíthatja első videokonferenciáját.

A Lifesize Room Controller applikáció segítségével tabletjéről könnyedén böngészhet kontaktjai között, csatlakozhat tárgyalásokhoz, vagy épp megoszthatja képernyője tartalmát.

Lifesize Icon videokonferencia rendszerek

A Lifesize Icon széria a legegyszerűbb és a legintuitívabb videokonferencia megoldás a piacon.

A Lifesize Icon rendszereket ugyanolyan egyszerű használni, mint egy okostelefont. Hála a mérnöki bravúroknak a Lifesize Icon videokonferencia rendszerek elhozzák tárgyalótermébe a szemtől-szembeni kommunikációt, akkor is, ha partnere épp a világ másik végén van.

Növelje vállalata hatékonyságát, erősítse kapcsolatait!

Lifesize Icon 400

Kis konferenciaterem megoldás beépített kamerával

A kis tárgyalótermekben dőlnek el sokszor a legfontosabb ügyek sorsai. A Lifesize Icon 400 ebben a segítségére lehet!

A Lifesize Icon 400 egy egyszerű plug-and-play megoldás, mely minimális helyet foglal. A Lifesize Icon 400 a Lifesize Cloud szolgáltatással és a Lifesize Phone HD-vel való zökkenőmentes működésre készült.

A FullHD tűéles kép és a kristálytiszta hangnak hála a Lifesize 400 tökéletes platformot biztosít a kis helyiségek kis csoportjainak, hogy nagy ötleteket váltsanak valóra.

Lifesize Icon 450

Prémium kis tárgyalóterem megoldás beépített kamerával és intelligens keretezéssel

Egy videokonferencia indításának gördülékenynek kell lennie a megfelelő felhasználói élmény érdekében. Nem lenne nagyszerű, ha hívását elindítva nem kellene bajlódnia a kamera beállításával, hogy minden résztvevő látszódjon?

A Lifesize Icon 450 eszközzel ez valósággá válik. Az ötletei megosztása és a kollaboráció munkatársai között még sose volt ilyen egyszerű! Amennyiben egy egyszerű, könnyen skálázható, plug-and-play konferenciaterem megoldást keres kisebb méretű szobába, akkor a Lifesize Icon 450-et bátran ajánljuk Önnek.

Próbálja ki a Lifesize cloud videokonferencia szolgáltatását
14 napig ingyen!

A Lifesize applikációja páratlan minőségű videokommunikációt biztosít számítógépen, mobilon és böngészőben egyaránt.

Lifesize Icon 600

Közepes méretű konferenciaterem megoldás kettős megjelenítő támogatásával

A legtöbb vállalatnál megtalálható, hagyományos, közepes méretű tárgyalók és konferenciatermek lehetővé teszik a csapatok rendszeres személyes megbeszélését, megteremtve ezzel egy bizalmasabb légkört.

Az Lifesize első osztályú videokonferencia megoldásának hála bármikor felveheti a kapcsolatot partnereivel vagy távolról dolgozó munkatársaival.

A Lifesize Icon 600 ajánlott kiegészítője a Lifesize Camera 10x, mely 10-szeres optikai zoomjának és jobb fényviszonyok kezelésének hála életközelivé hozza a találkozókat. Fokozza meetingjei hatékonyságát egyszerűen!

Lifesize Icon 700

Az iparág első 4K videokonferencia eszköze

A Lifesize az Icon 700 személyében hozta el a videokonferencia kamerák következő generációját. Teljes 4K tartalommegosztást és páratlan minőségi élményt kínál.

Az élethű 4K képminőségnek, az ultramagas felbontású képernyőmegosztásnak, a kiváló hangzásnak és a lélegzetelállító zoomnak hála a jövőbe repítheti vállalkozását. A Lifesize Icon 700 áttörő élményt nyújt, amely egyesíti a példátlan konferenciahívásokat a kollaborációval. Biztosítsa az abszolút legjobb megoldást, mutassa be csapatát a legjobb fényben minden konferenciahívás során.

Lifesize Icon 800

Hatalmas előadók videokonferencia megoldása integrált AV eszközök támogatásával

Az auditóriumok mérete és elrendezése, valamint az itt található audiovizuális eszközök helyzete minden esetben változó. Lehet, hogy egynél több kamera, laptop, DVR és valószínűleg több mikrofon csatlakoztatására lesz szüksége.

A Lifesize Icon 800 rugalmas bővítési lehetőségeket kínál mindenki számára. A Lifesize Icon 800 az opcionális Lifesize Camera 10x és a Lifesize Phone HD készülékekkel együtt felejthetetlen élményt nyújthat nagy nézőközönségek számára is.

Köszönjük,
hogy feliratkozott!

Oldalunkat megoszthatja kollégáival

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Vigye el az árut ma, és fizesse ki jövőre!

A Covid-19 hatására idei beruházásaikat és fejlesztéseiket törölni, vagy jövő évre halasztani kényszerülő vállalatok számára kínálunk speciális bérleti konstrukciót, melynek segítségével a költségeket nem csupán optimalizálni, de igényeikhez mérten ütemezni is tudják.

Megoldásunkkal idén mindössze a teljes bérleti díj legfeljebb 10%-ának teljesítése szükséges!