Miért válasszon felhő videokonferencia megoldást vállalata?

A vállalatok teljesen átalakulnak. A modern irodák és a velejáró új fogalmak, mint a rugalmas munkarend, az online találkozók, és a távmunka lehetősége még sohasem volt ilyen népszerű, mint ma. Miközben bizonyára tudja, hogy a videokonferencia segíthet megoldani számtalan szituációt és helyzetet, melyet az új, kialakulóban lévő munkaerőpiac alakított, egyszerűen átláthatatlannak és nehezen kivitelezhetőnek látja, hogyan tudna mind műszakilag, mind anyagilag finanszírozni, egy ilyen komplex rendszert?

A Lifesize egyedülálló videokonferencia-megoldásával ez mind gyerekjátékká válik.

Összegyűjtöttük a legjelentősebb kihívásokat, melyeket a Lifesize cloud videokonferencia-alkalmazás és konferenciaterem-megoldásaival áthidalhat.

Lássuk hát TOP 8-as listánkat!

1.

Távmunkában dolgozók koordinálása

Ahogy vállalata növekszik, előfordulhat, hogy szüksége lesz egy újabb irodára különböző városokban, megyékben vagy épp országokban is. Fontos azt is figyelembe vennie, hogy az új generáció legtehetségesebb fiataljai a kutatások szerint egyre kevésbé vállalnak olyan munkát, ahol nap mint nap be kell járniuk a cég főhadiszállására.

 Ugye Ön sem akar hátrányba kerülni, elavult munkastratégiája miatt?

A Lifesize cloud videokonferencia-megoldása segít fenntartani a kapcsolatokat akkor is, ha napi szintű szemtől-szembeni meetingre nincs lehetősége.

Használja ki a videokonferencia erejét a nyílt álláspozíciók betöltésében is!

Hívja meg online állásinterjúra a jelöltjeit villámgyorsan és egyszerűen, egyetlen link elküldésével. A Lifesize segítségével megkönnyítheti és felgyorsíthatja távolról dolgozó munkavállalója betanítását és mentorálását. Szervezzen napi, heti, havi rendszerességű videokonferenciákat, hogy alkalmazottjai elköteleződését növelje! Ne becsülje alá a nonverbális kommunikáció fontosságát! A szemkontaktus, vagy épp egy fejbiccentés többet árulhat el néha e-mailek, telefonhívások százaitól.

2.

Videokonferencia és felvételmegosztás szakik bevonása nélkül

Felvetette már IT csapatának, hogy érdemes lenne beruházni egy videokonferencia megoldásba? Ha igen, biztosan emlékszik az arcukra vetült kétségbeesésre… A hagyományos videokonferencia megoldások rengeteg munkát emésztenek fel az IT részéről, nem csak a beüzemelés, hanem a napi szintű üzemeltetés, karbantartás folyamán is. A szakértőknek hardver- vagy virtuális kiszolgálókat kell telepíteniük, konfigurálni és biztosítani a meglévő infrastruktúrán belüli működést.

A Lifesize felhő szolgáltatásával ennek búcsút mondhat! A helyszíni beüzemelés rendkívül egyszerű, és az üzemeltetés szinte teljes terhét leveszi a válláról! Felhasználói fiókjait, gyorsan, egyszerűen elérheti online felületen. Látványos intuitív vezérlőpult áll rendelkezésére, melyen statisztikákat elemezhet, meetingeket szervezhet le. Egy helyen kezelheti összes névjegyzékét, és egyetlen kattintással megoszthatja felvett meetingjeit.

3.

A biztonság maximalizálása a komplexitás minimalizálása mellett

A biztonsági aggályok miatt a vállalatok egy része habozik felhőalapú alkalmazáshoz nyúlni. A videokonferencia iparága sem kivétel. A Lifesize azonban olyan szolgáltatást nyújt, mely biztosítja az ügyfeleknek a biztonságot az ülésteremben, az irodában és útközben is. A gyártó az IBM SoftLayer és az Amazon Web Services rendkívül biztonságos adatközpontjaira támaszkodik, melyek a biztonság mellett a redundanciát is biztosítják.

A kommunikáció magas szintű titkosítással van ellátva, ezen kívül a szoftver különböző kommunikációs portokat és egyedi titkosítási kulcsot használ a végpontok között minden egyes hívás során, biztosítva az Ön nyugalmát.  Ezen felül konferenciabeszélgetéseit jelszóval védheti, létrehozott meetingjeihez megszabhatja, hogy ki csatlakozhat és akár moderátort is választhat beszélgetéseihez.

4.

Könnyű adoptáció és letisztult elegancia

A videokonferenciának csak akkor van értelme, ha van kivel beszélni… Lássuk be, ha telefonjával nem tudna senkit sem felhívni, gyorsan elvesztené az értelmét. A Lifesize ezért úgy alkotta meg szolgáltatását, hogy az a lehető legkönnyebben alkalmazható legyen széles közönség számára.

Több konkurens gyártóval ellentétben a felhőszolgáltatás nem köti meg a kezét abban, hogy kivel szeretné felvenni a kapcsolatot. Mitöbb! Kommunikáljon olyanokkal, akiknek még csak más gyártótól származó videokonferencia megoldása sincs! Modern böngészőkből, bővítmények telepítése nélkül, egyetlen kattintással csatlakozhatnak kulcsfontosságú megbeszéléseihez.  Ehhez társul a rendkívül letisztult felhasználói felület, mely elősegíti, hogy ügyfelei, munkatársai napi szinten használni akarják majd a Lifesize cloud videokonferencia megoldását.

5.

A BYOD és az interoperabilitás

Napjainkban nagy teret hódít a „Hozd a saját eszközödet!” (BYOD) munkavégzési stratégia, mely mind a munkavállalók, mind a munkáltatók érdekét is szolgálja.  A hamar elavuló munkahelyi gépeken rémálom lehet a munka, míg saját, modern eszközt használva, sokkal produktívabb munkavégzés válhat elérhetővé.

A különböző informatikai rendszerek együttműködésre való képessége elengedhetetlen. Tökéletes összhangban van ezzel az a tény, hogy egy felhőszolgáltatáson alapuló videokonferencia-megoldás csak annyit ér, amennyi platformon az könnyedén elérhető. Épp ezért a Lifesize kiemelkedő szolgáltatást biztosít, hiszen nem csak Android, iOS, Windows, és Mac operációs rendszerek alatt, hanem modern böngészőből bármilyen applikáció telepítése nélkül is elérhető a videokonferencia lehetősége.

6.

A teljes vállalat bevonása, beleértve a tárgyalótermet is

Cége minden szereplője számára lehetővé teheti, hogy könnyedén elérhető, szenzációs kommunikációs eszköz álljon rendelkezésére a nap 24 órájában. A megosztott névjegyzéknek köszönhetően, mindenki elérhető egyetlen kattintással. Kontaktjai kereshetővé, szűrhetővé válnak. A kollaboráció sosem volt még ilyen egyszerű!

Ezen kívül a Lifesize gondolt arra is, hogy a különböző méretű szobák, különböző videokonferencia megoldásokat követelnek meg, így olyan nagy felbontású, felhőalapon működő kamerarendszereket kínál, melyek a legkisebb tárgyalótermektől kezdve a legnagyobb auditóriumokig mindenhová illeszkednek.

7.

Fenntartani a lépést a cég gyors növekedésével

Amennyiben elszánta magát, hogy videokonferencia-megoldásba ruház be, fontos belegondolnia abba is, hogy mi fog történni, ha cége gyors növekedésbe kezd. A cloud videokonferenciának hála, megkíméli magát rengeteg felesleges költségtől, ha bővíteni szeretné már meglévő bevált rendszerét. Fiókjában könnyedén bővítheti kapacitását, majd új tárgyalójában percek alatt beüzemelheti Lifesize eszközét, és máris indíthatja hívását.

8.

Naprakésznek lenni

Ne aggódjon, minden frissítés automatikusan fog történni.  Amellett, hogy szolgáltatása kapacitását egyszerűen növelheti, manuális szoftverfrissítésekkel sem kell többet bajlódnia. A Lifesize nem csupán videokonferencia eszközeit tartja naprakészen, hanem számítógépére telepített alkalmazása, illetve mobilos applikációjára is folyamatos biztonsági- és funkciófrissítéseket is biztosít.

Tetszett a blogposztunk?
Ismerőseivel most rögtön meg is oszthatja!

Megosztás Facebookon
Megosztás LinkedIn-en
Megosztás E-mailben
Megosztás Twitteren

Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le Lifesize híreinkről!

Köszönjük,
hogy feliratkozott!

Oldalunkat megoszthatja kollégáival