Lifesize

A díjnyertes videokonferencia szoftver

Szervezzen virtuális tárgyalásokat, csatlakozzon, inspriálódjon és növelje hatékonyságát a Lifesize cloud videokonferencia szolgáltatásával!

Lifesize PC Applikáció

Élvezze a Lifesize videokonferencia szolgáltatását személyi számítógépén vagy laptopján!

A Lifesize olyan egyedülálló szolgáltatást biztosít, amely megosztott könyvtárat kínál névjegyzékének és segítségével azonnali vagy ütemezett videohívásokat indíthat.

Csoportos videóhívásaiba akár 50 fő becsatlakozhat, szöveges üzeneteket küldhet, vagy épp rögzítheti és megoszthatja hívásait.

Rendszerkövetelmények:

Lifesize okostelefon applikáció

Folyton úton van? A Lifesize mobilalkalmazásával bárhol és bárhonnan becsatlakozhat folyamatban lévő videokonferenciába. A kapcsolat minősége ugyanolyan – csak a képernyő mérete változik.

Rendszerkövetelmények:

Csatlakozzon a hívásokhoz böngészőjéből

A Lifesize összes funkciója, amit megismert és szeretett, közvetlenül a Google Chrome böngészőjéből is elérhető.

Videokonferenciáihoz Internet Explorer 11 vagy a Microsoft Edge webböngészőkből is csatlakozhat, amennyiben engedélyezi a Lifesize applikáció telepítését.

Hozza elő a Lifesize szolgáltatásában lévő rejtett potenciált az alábbi kiegészítők segítségével!

Lifesize Microsoft Outlook Add-In

Ezen Microsoft Outlook kiegészítő segítségével közvetlenül Outlookjából indíthat azonnali hívásokat, vagy épp ütemezhet videokonferenciákat.

Lifesize Google Chrome Extension

Ezen Google Chrome kiegészítő segítségével közvetlenül Google Naptárjából ütemezhet be hívásokat, továbbá ezen Chrome-kiterjesztés lehetővé teszi a WebApp felhasználói számára a képernyőmegosztást

Lifesize Dash-el rendelkezik?
A Lifesize Önre is gondolt!

Lifesize Dash applikáció

A Lifesize Dash zökkenőmentesen működéséhez Chromebox eszközére kérjük ezen alkalmazást telepítse. Ez egy olyan felhő alapú videokonferencia-megoldás, mely a WebRTC technológiát alkalmazza a videó, az audio és a vezeték nélküli képernyő megosztásához olcsó Chromebox eszközökön.

Lifesize Room Controller applikáció

A Lifesize Room Controller egy tablet alkalmazás, melynek célja, hogy az érintőképernyőjével vezérelhesse Lifesize Dash-el felvértezett mini tárgyalótermét.

Köszönjük,
hogy feliratkozott!

Oldalunkat megoszthatja kollégáival

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email