Lifesize

tárgyalótermi kiegészítők

Kiegészítő termékeinkkel kihozhatja a Lifesize Icon szériából a maximumot!

Lifesize Phone HD

A Lifesize tárgyalótermi megoldások kiegészítői közül talán a Lifesize Phone HD a legfontosabb, mely a Lifesize Icon széria tartozékaként kerül a gyártói csomagokba, ugyanakkor külön is megvásárolható.

Egyszerűsítse a tárgyalóterem élményét azáltal, hogy az összes lényeges konferenciafunkciót egy kézben tartja!

Indítson páratlan hangminőségű videó- és hanghívásokat, keresse elő kontaktjait névjegyzékéből, ossza meg a képernyőjét vagy irányítsa a kamera pan / tilt / zoom funkcióit közvetlenül a Lifesize Phone HD testreszabható érintőképernyős felületéről. 

Lifesize Camera 10x HD

A Lifesize az opcionálisan elérhető Lifesize Camera 10x HD videokonferencia kamerát kínálja cége kommunikációs igényeinek megfelelően.

Ez az innovatív HD kamera tovább növeli a Lifesize megoldások élményét. A 10x-es optikai zoomjával a Lifesize Camera 10x lenyűgöző képminőséget biztosít. Csatlakoztassa Lifesize Icon 600 vagy 800 eszközökhöz a teljes konferenciaélmény eléréséhez.

A FullHD 1080p képfelbontásának, a 60 FPS videósebességének, és a gyenge fényviszonyok melletti kifogástalan működésének hála tárgyalótermekbe és nagy eladóadótermekbe is tökéletes kiegészítő lehet.

Próbálja ki a Lifesize cloud videokonferencia szolgáltatását
14 napig ingyen!

A Lifesize applikációja páratlan minőségű videokommunikációt biztosít számítógépen, mobilon és böngészőben egyaránt.

Lifesize Digital MicPod

A Lifesize Digital MicPod kristálytiszta hangfelvételt biztosít a legnagyobb konferencia és előadótermek számára is. Csökkenti a helyiség zaját, és hangsugárzó technológiájának segítségével automatikusan azon személy felé irányítja mindhárom mikrofonját, aki hangosabban beszél.

Érintésérzékeny elnémítógombja, LED visszajelzői, felhasználóbarát kialakítása miatt a Lifesize Digital MicPod kitűnő választás azoknak, akiknek ki kell terjeszteniük a Lifesize Phone HD hangfelvételi tartományát vagy 2. generációs Lifesize Phone-nal rendelkeznek.

Lifesize Share

Prezentáljon kábelrengeteg nélkül a Lifesize Share segítségével!

A Lifesize Share vezeték nélküli képernyőmegosztást és videokonferencia automatizációt biztosít a modern tárgyalótermek számára.

A Lifesize Share rendkívül egyszerűvé teszi találkozóin a prezentációja megjelenítését. Felejtse el a kábeleket és átalakítókat, ne vesztegesse idejét elavult megoldásokkal. Ossza meg a képernyőt, játsszon le videót vagy irányítsa prezentációját közvetlenül mobiltelefonjáról a Lifesize Share használatával.

Köszönjük,
hogy feliratkozott!

Oldalunkat megoszthatja kollégáival